Наявність: Є в наявності
Артикул: Anna
Виробник: Україна
Декор: мальована
Лік: Ганна
Основа: дерево
Розмір (ДхШхВ): 300x150x18 мм
1500 грн

Кількість

Замовити в 1 клік
Ми передзвонимо Вам і уточнимо деталі


Тлумачення образу Святої Анни

Свята Анна - Божа угодниця, чиє життя було нелегким, але не аби яким праведним. Хоча точної хронологічної інформації її земного існування практично не зберіглося, на відміну її нащадків. Річ тому, що Пресвята Діва Марія, мати Спасителя – її єдина дочка. Відповідно, сама вона – бабуся Ісуса Христа. Щоправда, у такому контексті її знають дуже мало вірян. Більше, як Святу, якій Господь дарував милість лікувати безпліддя, тому її сприймають як останню надію на швидке зачаття жінки, які практично втратила віру на появу потомства.
Справа в тому, що й самій Ганні було глибоко за 70, коли в неї та її чоловіка Йоакима народилася довгоочікувана дівчинка. Тому, коли Марії з'явився Ангел Гавриїл зі звісткою про якнайшвидшу появу Божественної дитини, Свята Анна вже давно завершила всі свої земні справи й пішла на небо.

Ікона Анни: значення та вшанування

Ікона Анна - символ покаяння, смиренності та духовного просвітлення. Анну часто можна побачити на іконах разом із дочкою, яка обіймає її та притискається до матері щокою, а також в образі немолодої жінки із глибокими зморшками. Проте в нашому каталозі є інший образ. Це іменна ікона Анна в повний зріст. На ній юна дівчина, досить просто одягнена, що говорить про те, що життя її було дуже скромним. Нижня сукня й накидка із капюшоном. У руках вона тримає сувій зі Святим Письмом, друга рука – завмерла у жесті, що благословляє вірян. Ікона Анна дивиться на світ відкрито та із розумінням. Весь її вигляд викликає повагу й бажання розповісти їй про свої прикрощі, попросити поради.

У чому допомагає Свята покровителька

Свята є офіційною покровителькою вдів, самотніх жінок, послушниць, які ходять до храму та черниць. Вона зміцнює їхню силу духу, позбавляє печалі, скорботи, оберігає від бід та вчить смиренно переносити самотність. Їй необхідно молитися:
• про всі проблеми, пов'язані з сімейними стосунками та відновлення гармонії у домі;
• ікона Свята Анна є символом жіночої покори та витримки, тому сучасні дівчата звертаються до неї саме за зміцненням душевних сил, мужності, прохають про власне та сімейне благополуччя;
• про народження малюка благають пари, чиє одруження відбулося давно, але довгоочікуваної події все немає;
• вона дарує порятунок від душевних недуг, апатії, депресії, страхів та проявів агресії;
• тим, хто шанує подружній обов'язок, вона дає благословення жити праведно, боротися зі спокусами та зміцнює віру обох;
Її зображення часто вішають у дитячій кімнаті чи над ліжечком малюка, щоб молитися про його здоров'я та добробут, захищаючи сон малюка.


Icon-Shop Київ – найбільший магазин ікон в Україні. У нас ви можете купити не тільки релігійні образи провідних світових брендів, а й шедеври вітчизняних іконописних майстерень, як, наприклад, рукописна Свята Анна - іменна ікона на дереві. Ціна кожного зображення залежить від кількох факторів: розміру, виробника, наявності позолоти, кольорової емалі та інших декоративних елементів. Якщо вам складно розібратися у нашому асортименті, обов'язково зверніться за консультацією до наших досвідчених менеджерів.

Загальні
Декор мальована
Лік Ганна
Основа дерево

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.