Фільтр товарів
Лік:
Ціна  175 - 2030 грн
Виробник
Лік

Декор
Тип
Форма
Основа
Для кого
( Арт. MA/E1114-2X )
368 грн
( Арт. MA/E1114-2XC )
417 грн
( Арт. MA/E1114-C )
539 грн
( Арт. Semistrilna_kv_imr )
441 грн
( Арт. Semistrilna_kv-tr_imr )
473 грн
( Арт. MA/E1114-WH-C )
882 грн
( Арт. MA/E1114 )
515 грн
Показано з 1 по 15 із 24 (2 сторінок)

Семистрільна ікона Божої Матері - приміряє ворогів, втішає в скорботі

Богоматір Семистрільна - досить популярний образ. Це ікона, яка обов'язково займає почесне місце в домашньому іконостасі, якщо в оселю хоч раз приходила біда. Божа Матір зі стрілами - Свята войовниця, що оберігає, захищає, мирить ворогів й покоління. Її складно переплутати з іншими релігійними зображеннями, оскільки груди її пронизують 7 стріл, звідси, власне, з'явилася й назва ікони. Також, вона зображена без немовляти Ісуса, тому молячись їй, ви звертаєтеся безпосередньо до Богородиці.
Число «7» у Святому Письмі означає повноту духовної досконалості, абсолютну силу внутрішнього стрижня, мудрості та самопізнання. Тому його часто використовують в Біблії: сьомий день творіння світу, на сьомий день Господь спочив від праці своєї, сім свічок у храмі Соломона, сім таїнств Православної Церкви, сім апостолів та інше. У разі цієї Богородиці, кількість стріл також зовсім не випадково, вони уособлюють всю повноту горя й печалі, яких зазнала Діва Марія під час земного життя. Вона взяла на себе сім смертних гріхів людства, щоб уберегти людей, заронивши в кожному вірянині зерно пізнання та смиренності. Про це Старець Семеон передбачив їй, ще коли сповістив про долю Сина її та про її власної, на 40-й день Його народження. Вона все життя жила з цим усвідомленням й скорилася волі Господа.

Ікона Богородиці Семистрільна - чудовий подарунок людству

Ікона Пресвятої Богородиці Семистрільна стала чудотворною не менше дивним чином. Один селянин тяжко захворів та в маренні йому приснився сон, що він стане здоровим лише тоді, коли знайде образ Божої Матері в домі Божому - Іоанно-Богоявленському храмі. Чоловік з великими труднощами, долаючи біль, дістався-таки до місця і звернувся до священика з проханням, показати йому ікони, що зберігаються в церкві. Не знайшовши потрібного зображення, селянин почав метатися по обителі та забрів аж на дзвіницю, де під ногами побачив перекладину для сходів, а на ній Блаженний лік. Зображення лише злегка проступало на дошці. Його відмили, очистили й з'явився на світ блаженний образ Пресвятої Божої Матері з мечами, уткнутими в груди. Помолившись їй, чоловік отримав одужання, а образ повісили в церкви на почесне місце.
Після цієї події минуло чимало років, а подробиці зцілення поступово забулися, коли в 1830 році в ці ж місця прийшла страшна епідемія холери. Що тільки не робили люди, щоб позбавиться від цієї хвороби, все було марно. Поки священнослужителі не пройшли хресним ходом навколо міста, несучи попереду Семистрільну Ікону. Хвороба пречудовим чином відступила, хоча в інших місцях продовжувала лютувати.

Ікона Божа Матір Семистрільна допомагає всім, хто молиться щиро

Ікона Семистрільна Божа Матір вчить нас прощення ти смиренності. Вона здатна очистити наші уми від скверни та злості, особливо від помсти, адже це бажання спалює нашу душу зсередини, огортаючи чорним покривалом груди, не даючи зітхнути. Якщо такі ситуації присутні у вашому житті, вам обов'язково варто купити Семистрільна ікону Божої Матері. Також їй було підвладне вберегти хоробрих воїнів від ворожих стріл або мечів, тому часто матері дають своїм синам натільну святиню-ладанку з її зображенням, а самі ставлять образ Семистрільна в свій домашній іконостас, щоб щоранку просити її за своє дитя. Хто як не вона здатна виконати гаряче прохання матері, адже Свята «не з чуток» знає всі тяготи та переживання люблячого серця.

Ще, ця Пресвята Богородиця допомагає:
  • позбутися поганих думок та бажання зробити іншій людині щось лихе;
  • вберегти будинок від шахраїв, злодіїв чи недоброзичливців;
  • приборкати нападки заздрісників, наклепників, злих людей, чаклунів, чи інших;
  • знайти внутрішній спокій й благодать;
  • очистити душу від скверни, щоб пробачити та бути прощеним;
  • зберегти сім'ю та добрі взаємини між родичами;
  • налагодити відносини між ворогуючими близькими;
  • одужати від затяжних хвороб, в тому числі старих травм;
  • заспокоїти душу, прибрати дратівливість та гнів.

Богоматір Семистрільна - ікона «на всі часи». Придбати її можна в магазині Icons

У нашому магазині купити Семистрільна ікону Богородиці можна в різних варіантах виконання, але при цьому кожна з них буде уособлювати собою смиренний спокій, перед очікують випробуваннями та величезну віру в те, що Господь наш милостивий до кожної людини. Свята зображена з опущеною головою й з незамінним атрибутом - 7-ма стрілами або мечами - 4-ма зліва та 3-ма з правого боку. Техніка виконання - мальована чи відлита з білого металу. Оклад, як і форма окладу, також представлений в різних варіаціях. Маленькі, великі, середні, триптих з Богородицею, кожна наша ікона - це незмінна якість, достовірність образу, від провідних світових виробників. Ціна залежить від обраного вами розміру та оздоблення. Щоб визначитися з вибором, ви можете звернутися до наших консультантів, вони завжди допоможуть й розкажуть вам про особливості того чи іншого образу.